Liv

Jag skulle varit död nu. Jag skulle lagt mej på spåret. Vill inte mer. Orkar inte mer. Vill inte. Måste sova. Kan inte sova. Jävla skitångest.


Blåblåblå

Ljudljud. Det är övertryck. Det dunkardunkardunkar. Det rullar. Det river. Ta bort det bortdetbort härifrån. Trumhinnorna spricker. Dunkdunk. Vill skaka på huvudet. Slå huvudet i väggen. Skära av mej armar och ben. Försvinn. Vill skrika. Slutasluta. Som om händer håller fast mej. Kan inte röra mej. Brinner. Sprängs. Rivs itu. Krossas. Skriker. Sönder. Fräter. Försvinner. Smälter. Illamående. Vågor. Dunkar. Smäller. Piper. Stannar. Trycker. Drar. Varm. Kall. Galen.


Flygplan kör bäst i motvind

Har varit i Haninge på ridtävling :) fast jag red inte ;) men de var kul ändå, få lite luft och hjälpa till liiite... Och så drack jag tre burkar läsk :pppPPpp haha e feett hyper nu :))
Men den här helgen har varit väldigt, väldigt bra. Inte allt för mycket ångest alltså... Försöker lixom trycka undan det. Ibland funkar det bra :)


Tävlingsbild 7

Till kategorin mångfald. Det här är min favoritbild och också den sista av bilderna jag skickade in. Hur jag tänkte: Ibland lyser kläder upp vardagen lite :p när allt annat är grått så blir man lite glad av lite färg!


Tävlingsbild 6

Till kategorin förutfattade meningar. Hur jag tänkte: jag känner mej inte ett dugg "ung och naiv" eller som att jag inte har tillräckligt mycket erfarenheter för att kunna säga till om någonting. Ganska ofta tycker jag att jag är mer mogen än någon vuxen person jag ser/träffar. Ändå blir jag ibland behandlad som om jag inte fattar någonting fast jag egentligen fattar en massa. Mina mentala äpplen blev färdiga i april, anta inte att alla unga är dumma! (och självklart gör inte ALLA det heller)


Allt är skolans och husets fel. Skyll inte på mej O.o

Glapp i blogglivet. Ledsen men det har varigt liiite pressat, tre redovisningar på två dagar som jag knappt förberett mej på innan helgen och lite andra läxor utöver det buhu. Det skumma var att jag inte har haft en enda redovisning •_• av olika anledningar för varje... Nu är det i alla fall prao :) och sedan kristihimmelsfärd :) på tre veckor är det skola två dagar! Awsome!
Och sedan huset... Det fotades idag och visningen är nästa vecka på söndag. Stackars lilla mamma har rusat runt som en halshuggen höna i dödsryckningar, lilla, lilla mamma <3


Tävlingsbild 5

Till kategorin mångfald. Det här är en av mina tre favoritbilder (de andra två är den jag har som header och den jag kommer lägga upp i övermorgon), älskar att det ser ut som två olika personer med olika ansiktsuttryck :) de var också meningen men jag tyckte jag lyckades asbra!
Hur jag tänkte: hennes ansikte är ju sminkat på ena sidan och min poäng är att man ser ut som en helt annan person, det finns så många som gömmer sig under ett skal av smink.


HSP

Jag läste en artickel om "högkänsliga personer" i SVD idag och kände igen mej precis! Skönt att veta vad allt beror på... men det verkar inefatta alla mina problem + alla mina tankar som är helt otroligt fantastiska men som jag inte lyckas förklara för någon annan. Just det att jag sorterar in allt i massor av olika kategorier och ALLT annat också. Gjorde även testet på www.hsperson.com (eller .se kan man också ta om man vill ha på svenska) och av 27 påståenden kände jag igen mej precis exakt på pricken med ca 20 (om man har 14 eller över klassas man som HSP) ganska mycket på 3 och inte på 4. 23/27 då alltså. Artickeln finns hääär --> http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/existentiellt/hogkansliga-pejlar-in-vagor-i-luften_7074009.svd

Tävlingsbild 4

Har glömt vilken kategori den var på, funkar på båda... Hur jag tänkte: det är en bildlig tolkning av skönhetsidealen som finns. Man brukar ju skriva "wash me" och om ni inte ser så står det i stället "I am beautiful as I am".


Tävlingsbild 3

Kategorin förutfattade meningar. Hur jag tänkte: jo bilden symboliserar en människa som bara ser sig själv som speciell. Hoppas hela bilden kom med...


Tävlingsbild 2

Till kategorin förutfattade meningar. Hur jag tänkte: vissa verkar döma efter utseende men vid en andra blick ser man kanske att personen i fråga inte är brutalt farlig.


Mysterium

Nu är jag på en gård med en massa folk, vi ska sova nu och jag har inte bytt om än :S ingen av de tre personer som finns i rummet vet om att jag skär mej... Ja...
På bussen hit satt jag och lystnade igenom all musik på min mobil och mitt bland linkin park och skrillex kom det Mika :D det var typ 2 år sedan jag gillade hans musik och de var lixom innan mitt liv blev sjukt och jag ska försöka förklara...
Jag är kinestetisk vilket gör att varje färg, ljud och händelse har en känsla. När jag ser den färgen eller hör det ljudet så kopplar jag till den känslan som också blivit "speglat av livet" jag levde då... Hoppas ni fattar.
Ledarna här är så söta :) de kom nyss in och sjöng godnatt <3


Första bilden till tävlingen

Den här bilden är i kategorin förutfattade meningar. Hur jag tänkte: Jag hoppas att det är så tydligt att man kan se det men budskapet är att emo är en stil, man är inte emo för att man skär sig. Jag kallar det för nemo :p hörde det av en rätt smart kille i min klass. Han har också skurit sig, inte mkt men ändå... och det stämmer ju, randig är jag ju. Som ni ser.
Den ritade bilden har min kompis gjort, visst är hon duktig!

Fototävling :))

Har inte bloggat på ett tag... Det finnsinte någon speciell anledning. Har bara inte orkat...
I helgen ska jag på "förkonfirmationsläger". Det är alltså ett helgläger som vi som ska konfirmera oss i Rom (YES, I know! awsome!) går på för att detriktiga lägret bara kommer att vara 5 dagar. Jag ser ju fram emot att sova i samma rum som andra när hela halva vänstra vaden är full av oläkta skärsår :/ eller inte... får se hur DET går iaf...
Jag har glömt att skriva att jag ska vara med i TV4s fototävling "noll rasism" :) (ja jag är ju lika kreativ och duktig på att fota som alla andra) sista ilämningsdatumet var i söndags och en av de 7 blder jag skickade in har jag just nu som header. Se upp. Det stod lixom ingenting itävlingsvilkoren om att man inte får publicera bilderna före tävlingen är avslutad så jag tänkte såhär, jag kan ju lägga upp typ en bild om dagen i en vecka nu och skriva hur jag tänkte :)
Det finns två kategorier man kan fota för till tävlingen, förutfattade meningar och mångfald. Lägger upp bilden jag har som header (utan att den är så himla redigerad och målad som headern är) när jag ätit.

Fell from my heart

Ett problem mindre. Är det fel att kalla en kille för ett problem?


Jag förvandlar änglar till ormar

Vad fan ska jag göra? Mit problem är såååhääär litet. Typ en badboll som jag bara skulle kunna slå hål på. Men nu är hela månen ivägen. Det känns som en feberdrömm.
Fan. Jag önskar att allt var som förut. Som för två år sedan. Eller gör jag. Vad vill jag.
Stannar hemma idag iaf. Jag VILL INTE ta tag i det idag.
Jag vill skriva hur det känns men... jag har ingen förklaring. Ord. Nej inga.
Och igår.
Har inte skurit mej så mycket sedan jul. Härligt.

Älskade musik <3

Ska aldrig mer glömma hur mycket skilnad du gör.
Beslutsamhet.

Fredagen den 13:de april

Mycket, mycket ångest idag. Resultat: 4 stora röda smile på högra vaden.
Det är i alla fall lite bättre nu. Kanske inte för skärsåren men det är inte lika illa längre. Ibland har jag ångestmorgon ibland ågestkväll. Idag har det gått i vågor hela dagen. Well, well fredagen den 13de, vad ska man vänta sig?

Bloglovin nästa då...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3650470/jag-ar-inget-emo-jag-ar-ett-nemo?claim=pawgcc2rrev">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Är. det. värt. det?

Så... ja, skräckfim med M. Vem? En kille... ja ni vet.
Och det kan jag väl säga... jag har aldrig varit ihop med någon seriöst. Och? Nej det är ingenting med det... Men jag trodde inte att jag brydde mej. Jävla minnen.

Från vecka 1 till vecka 15

Igår tog det slut... Fan jag är så jävla besviken... men ändå inte... lättad kanske... Ramlar du så ska du snabbt upp igen och kämpa vidare, eller? det känns som att jag har gjort mitt försök nu. Jag vill inte, men varför inte? Fuck it! eller? Känner mej liiite kluven. Men det är på något sätt inte så att det påverkar mej... Det gick asbra att rida idag. Men det känns ändå skumt på något sätt... Som om jag bara ser på mitt liv genom en glasruta. Så jävla skumt. Så mycket ångest. Men det är på andra sidan av glaset. Jag hör bara en del av skiten där ifrån. Skönt men änd inte.Jag vet fan inte vad jag säger längre. Mot sängen, ska jobba i stallet imorgon. Godnatt. Sov sött. och dröm söta grönsaksdrömmar ;) var bara tvungen

...

Come here little razor blade.

Don't be shy, I like the pain.

Cut through my skin

and make it rain.

Make me forget what's driving me insane.


Starships were meant to fly, hands up and watch me die

Huh, jag brukar alltd kunna klara mej utan att planera... om jag bara har i huvudet vad jag ska göra först och hur mycket som behöver göras efter det så brukar det oftast klara sig... jag gör läxor när jag orkar för när jag inte orkar så kan jag inte göra läxor -punkt- Det dumma är att jag har varit trött för länge nu -.- fan...
Idag ska jag i alla fall rida :) Mindre kul är att jag rider i stället för min kompis som ramlade av förra veckan och fick knät ur led :/ stackars henne... "Hennes" (ja det är ju ridskolans men hon är halvfodervärd) ponny är för övrigt samma ponny som jag red på skärtorsdagen :p nu ska jag iaf ha sadel...
Och lite planering för veckan:
Måndag: Rida dressyr på Dino (yes dats hiss neim)
Tisdag: Hoppa på antingen Musse eller Dino... Vi får se...
Onsdag: Rida dressyr på Musse <3<3
Torsdag: Rida ut på Dino och ha filmkväll med snygging ;)
Fredag: Yeeey läxor (om jag inte, mot förmodan, lyckats göra dom tidigare...
Lördag och söndag får vi se senare...

För övrigt så vill jag bara slå huvudet i väggen så at det delas i två delar... eller kanske knäcks som ett äggskal...

OMG!

Hur stor chans är det att den killen man gillar börjar chatta med en på facebook och man sedan får reda på att han gillar en??? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO min haka ligger på golvet och jag hittar den inte!!!!!!!!

Glad pååsk!

Dagen till ära... en ganska känd bild...

Tystnaden som uppstår när mamma för andra gången i rad glömmer att ha i smör i kladdkakan

Ojoj, nu har jag inte hunnit skriva på två dagar :/ jag har lixom inte hunnit annat än att sova när jag väl kommer hem... det är i och för sig ganska bra för då har jag inte hunnit göra -någonting dumt-
Nu får jag ta igen mej :p
Onsdag:
Vi spelade in skivan med kören heeela morgonen :)
"smakprov" --------> http://www.sjungarna.se/projekt/178/
jag går alltså i 6-9 kören (där det för övrigt inte finns några 6:or eller 7:or XD), Låten som heter silence är lite extra cool för det är tjejen som sjunger solo (som också går i min klass, YES I know her :P) som har gort låten :)
Torsdag:
Skärtorsdag och självklart klädde jag ut mej till påskkärring och red runt bland husen med fem andra lika snyggt klädda. Ponnyn jag lånade (eftersom att Musses halvfodervärd har honom på torsdagar) är lite, lite tittig... inte ett dugg för färgglada kläder som tur var men när vi var ca 100 meter från stallet så började hästarna i hagen bakom oss springa runt och då blev pålle rädd och skenade iväg... jag höl mej kvar ett tag och försökte styra in i ett staket men det är inte så lätt när man rider barbacka :( självklart var det också jag- den enda som trillade av- som höll i korgen där vi hade ALLT godis, typ 3 kilo... det gjorde det inte heller lättare att bromsa :/ aja, jag gjorde mej inte illa, ponnyn sprang in i stallet och godiset smakade bra även om det var lite sandigt.
Nu är det i alla fall lov :D och ja... idag dör Jesus, jag är inte direkt troende men jag har i alla fall respekt för dom som är det nu mera.
(det roliga, jo JAG tycker i alla fall att det är kul, är ju att det är skärtorsdag och alla ungar proppar i sig en massa godis innan fastan är slut ^^)
Lets go and bake kanelbullar!

Why do you fly away? Into. The blue. So high. Why? Is it. So damn hard. To say. Goodbye.

Tillbaka från stallet! Eller ja för typ tre timmar sedan då...
Jag hoppade idag :D på Musse :DD och han var hur fin som helst, sprang bara pyttelite precis i början sedan kunde han gå i for till och med mitt när vi hoppade bana :DDDD Det var nästan ett år sedan jag hoppade ordäntligt men det var okej med mej ändå, vi hoppade bara typ 60 (dålig på att bedöma höjd), Fina, fina Musse. Jag tror jag är lite kär <3
Jag är med i skolkören och imorgon ska vi... spela in en skiva! fan vad vi äger!
Och bäst av allt! Snart är det påsklov!!!

RSS 2.0